//jorissen-law.be/wp-content/uploads/2018/09/me.jpg

Jorissen Law, het kantoor van Mr Ilian GUEORGUIEV, advocaat aan de balie van Brussel, beschikt evenals van een internationaal netwerk van advocaten komende uit diverse landen van de Europese Unie wat hem toelaat om een optimale dienstverlening te bieden in grensoverschrijdende dossiers en geschillen.

De tevredenheid van onze cliënten is ons hoofddoel. Daarom concentreren wij onze activiteit uitsluitend op de praktijkgebieden die U vindt onder deze pagina.

Mr Ilian GUEORGUIEV, oprichter van Jorissen Law, is evenals vennoot in de advocatenassociatie Euralex Group waarvan de kantoren gelegen zijn in Brussel en in Amsterdam

Hij is afgestudeerd van de KU Leuven als Master in de Rechten alsook van de ULB als Master in Sociaal Recht met grote onderscheiding.

Zijn praktijkgebieden zijn principaal het ondernemingsrecht (handelsrecht, vennootschapsrecht en arbeidsrecht), het contractenrecht alsook het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, wat hem toelaat om een volledige kwaliteitsdienst te bieden aan Belgische en buitenlandse vennootschappen en ondernemers.

Hij werkt in het Frans, het Nederlands, het Engels en het Bulgaars.